Profil​

Anlægsgartner Jakob Filbert anlægger og vedligeholder haver og udenomsarealer – sommer og vinter – hos private, foreninger, virksomheder og offentlig myndighed. Et godt forhold til vore kunder gennem mange år er resultatet af et grundigt forarbejde, en høj kvalitet og levering til tiden.

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Vi udfører en bred vifte af ydelser, læs mere om hvad vi kan på siden: Det kan vi.

Har du spørgsmål eller vil du have et uforpligtende tilbud på din opgave er du mere end velkommen til at kontakte os, enten pr. telefon ellers brug kontaktformularen under: Kontakt os.​

Anlægsgartner Jakob Filbert udfører alt inden for traditionelt anlægsarbejde. Vi har flere års erfaring, hvilket derfor er med til at sikre at opgaven bliver udført i højeste kvalitet. Udover vores haveservice afdeling udfører vi bl.a. også totalentrepriser og brolægning.

Firmaet blev stiftet i starten af 90èrne, derfor har vi meget erfaring i forbindelse med løsning af vore opgaver. Ring eller send en mail, hvis De har en forespørgsel på priser eller blot har spørgsmål. Vi kommer også gerne ud til Dem og giver et tilbud.

Vi er naturligvis til rådighed med råd og vejledning og udarbejder gerne uforpligtende tilbud.​

Har du spørgsmål til os?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

J Fibert

CVR: 16918504

Kontakt

Telefon: 70 22​ 73 42

E-mail: info@jfilbert.dk

Vi er medlem af: